BETT SHOW 2018

Световните иновации в образователните технологии, представени на международно изложение в Лондон

 

Всяка година Лондон събира на най-голямото изложение в Европа за иновативни технологии в образованието, което е и едно от най-мащабните в света, стотици участници от седемте континента. Това предизвиква огромен интерес в посетителите на събитието, които с всяка изминала година стават все повече и изложението добива по-широка популярност във всички страни по света.

„Светлина“ посети изложението, за да покаже иновативните образователни технологии и у нас и за да добави част от футуристичните обучителни решения и образователни практики към практикуваните методики в комплекса.

Технологиите се развиват със светкавична скорост напред, което дава тласък на образованието в областта на дигиталните обучителни практики. Изложението Bett Show не само затвърди тези изводи, но и надхвърли всички очаквания по отношение на мащаби и креативни технологични продукти. Някои от решенията се оказаха изключително атрактивни, като например как учениците сами да създават впечатляваща анимация за няколко минути с помощта на образователен софтуер.

Технологичните и холистичните методики все повече се интегрират в общи системи и си взаимодействат във все по-креативни варианти. Ето един пример как програмирането помага да чуем музиката, която създават плодовете. Действително, звучи необичайно, но вижте с очите си, за да се убедите, че с днешните образователни технологии това е напълно възможно:

Прочетете още: Национален кръг по дебати на английски език

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.