Анастас Михайлов
Анастас Михайлов

Анастас Михайлов е лицензиант на Борда на Кралските музикални училища и докторант в катедра Музика на ЮЗУ Неофит Рилски. Дипломиран магистър по психология от СУ Климент Охридски, основател на музикална школа Ла Мажор. Учител по китара и музикален педагог

Емилия Енева
Емилия Енева

Завършила средно образование в ГЧЕ „Екзарх Йосиф I“, гр. Ловеч с немски и английски език. Бакалавър по специалност „Социални дейности“, профил „Социална работа с деца“ и Магистър по „Специална педагогика“ към Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Работи като педагог на ученици със специални образователни потребности, което я мотивира да търси и прилага подход към децата, който е насочен към индивидуалните възможности и нужди на всеки ученик. Приема обучението и възпитанието на децата като кауза, която допринася учениците да откриват нови хоризонти и възможности пред себе си.

Маргарет Георгиева
Маргарет Георгиева

Маргарет Георгиева e завършила ,,Предучилищна педагогика с английски език“. Един от най-младите директори в сферата на предучилищното образование не само в гр. София, но и в цялата страна. Маргарет намира света на децата за много вълнуващ, а работата с тях за приключение с огромна отговорност, но и носещо истинска удовлетвореност. Вярва, че не тя е избрала професията си, а напротив – професията е избрала нея, което счита за огромна привилегия.

Рая Козарева
Рая Козарева

Историк по образование. Завършила магистратура "История на изкуството" в Италия. В последните години работи в сферата на образованието. Занимава се с развитието на неформалните образователни активности, които обогатяват развитието на умения в децата в различните етапи от възрастта.

Стефка Стефанова
Стефка Стефанова

Магистър логопед, СУ “Св. Климент Охридски”, с професионално-квалификационни степени в областта и на Специалната Педагогика. Занимава се с логопедия и обучение на деца вече 20 години.

Веселина Радкова
Веселина Радкова

Веселина Радкова е образователен експерт, учител, педагог, автор на учебни помагала, одобрени от МОН

Мисия

Мисията на Фондация „Бъдеще в Светлина” е да информира и образова родителите за полезните практики, най-новите методики и изследвания в сферата на образованието, които те могат да взаимстват за отглеждането, възпитанието и обучението на своите деца.

“Бъдеще в Светлина” с ЕИК 177235930 е фондация в обществена полза, която извършва само нетърговски дейности в съответствие с каузата си.

Бюлетин

Ако искате да получавате първи най-новите новини и статии от блога на Pedagogika, запишете се за нашия бюлетин.

Съхраняваме и използваме личните ви данни единствено за да ви изпращаме информация, свързана с новини от блога, както и с дейността на фондацията. Може да се отпишете по всяко време, изпращайки ни имейл на адрес: info@pedagogika.bg с текст „отписване“.

Контакти

Фондация „Бъдеще в Светлина“
адрес: София, ж.к Овча купел 1, бл. 65, ет. 1, ап. 1
еmail: info@pedagogika.bg
тел: 0895 840 502